oslomiddelalderfestival_cover

Oslo Middelalderfestival

Bli med på en tidsreise tilbake til middelalderen!

Vi tar turen tilbake til middelalderen og ønsker velkommen til Oslo Middelalderfestival 26. - 29. mai. Festivalen er en underholdende folkefest for hele familien, som setter fokus på Oslo bys spennende og mangfoldige historie. Med håndverk, teater, formidling, konserter og en rekke aktiviteter for store og små, er vi en festival for alle!

Festivalområdet er på området rundt Karpedammen og tilgang krever billett til Oslo Middelalderfestival. Billetter får du kjøpt på Hoopla eller i Sortieporten via Myntgata. 

Festivalen åpner fredag kveld på Høymagasinet i middelalderens ånd, med fokus på underholdning, god mat og drikke.Her blir det kåseri med Per Olav Reinton: «Mat, fest og helse i middelalderen» og underholdning ved Ramashang, Gycklargruppen Trix og Canardus Horribilis. Gjøglere fra Trix avslutter med å sette fyr på Oslo-natten for å feire åpningskvelden. Les mer om programmet for fredagen her.

Stiftelsen Oslo Middelalderfestival ble stiftet i 1994. Stiftelsen har som overordnet formål å bidra til å opprettholde bevisstheten om at Oslo by har sine røtter i middelalderen. 

Akershus festning er verneverdig historisk grunn. Vi ber om forståelse fra publikum om at vi alle har et felles ansvar for å ivareta området på beste måte.

 

Velkommen!

Hold deg oppdatert
For mer informasjon om program og billetter, besøk hjemmesiden til Oslo Middelalderfestival.