Hederskonserten2

Forsvarets hederskonsert 2021

Forsvarets musikk har siden 2016 hedret Forsvarsansattes innsats i inn- og utland med en egen konsert. I år har endelig turen kommet til Midt-Norge og Luftforsvarets musikkorps. Konserten går av stabelen 2. november kl 18.30 i Olavshallen.

Luftforsvarets musikkorps med solistene Tora Dahle Aagård, Fargespill Trondheim og F16 pilot Ståle Nymoen. Konferansier: Rune Nilson

Forsvarets musikk har siden 2016 hedret Forsvarsansattes innsats i inn- og utland med en egen konsert. I år har endelig turen kommet til Midt-Norge og Luftforsvarets musikkorps, som inviterer til konsert i distriktets storstue; Olavshallen.

Luftforsvarets musikkorps hedrer sine kolleger i Forsvaret, på tvers av forsvarsgrener og avdelinger, og byr på en konsert man sent vil glemme. Heimevernets 75-årsjubileum blir også behørig markert. Med seg på laget har de Tora Dahle Aagård, Norges nye gitardronning. Tora spiller fletta av de fleste og har gang på gang vist at fete gitarriff ikke er forbeholdt gutta.

Fargespill Trondheim gir konserten en egen dimensjon med barn og unge fra opptil 30 forskjellige land, side om side på samme scene.

Samhold og fellesskap er også tema når F16-pilot Ståle Nymoen fra Luftforsvarets entrer scenen med «Brothers i arms».

Rune Nilson, kjent fra blant annet «Ikke gjør dette hjemme» og «Landsmøtet» i NRK, vil lede publikum gjennom kvelden med en god blanding av skjemt og alvor. Leif Arne Pedersen er kveldens dirigent.

Forestillingen er GRATIS for forsvarets ansatte og for publikum.