Eventbilde Forsvaret.no Julekonsert-v3.001

Marinemusikkens Julekonsert

Pil til høyre Se alle datoer
Utgått
Dato Tid Sted Billetter
3. des 2022
17:00

Marinemusikkens julekonsert er en fargerik og stemningsfull konsert der du får høre vakker klassisk musikk som mange forbinder med førjulstiden. Publikum kan glede seg til å høre tidløs, vakker og høytidsstemt musikk. Dette blir en konsert som virkelig lyser opp mørket i førjulstiden. Sammen med konsertens solist, operasangeren Ludvig Lindstrøm, vil Marinemusikken også by på noen av de vakreste julesangene vi har.

Ludvig Lindstrøm.jpeg

Etter operastudier i Gøteborg og København og har dagens solist Ludvig Lindstrøm hatt mange roller ved Den Norske Opera og Ballett, bl.a. tittelrollen i Figaros Bryllup. Han har også sunget på Statsoper Berlin og Musikfestspiele Postdam. Ved siden av sitt hovedvirke som operasanger har han de seneste årene markert seg som tangosanger i flere prosjekter med den norske bandeonisten Per Arne Glorvigen

Bilde Hanoi.jpg

På denne konserten dirigeres Marinemusikken av Halldis Rønning. Allerede som 18-åring vant hun prisen “Årets Talent” for sine dirigentprestasjoner, tildelt av Vladimir Ashkenazy. Etter studiene har hun dirigert alle landets symfoniorkestre, samtidsensembler og profesjonelle korps, og ledet en rekke teater- og TV-produksjoner. Hun har også arbeidet med orkestre og ensembler i Sverige, Nederland og Vietnam.

Konserten i Tønsberg Domkirke er en del av Domkirkefestivalen