Ved slottet

Kongelige Norske Marines Musikkorps

Lurer du på noe om oss eller en konsert?

Mail: sbrath@mil.no

Kongelige norske marines musikkorps har base på Karljohansvern i Horten og ble etablert i 1820. Sammen med Forsvarets stabsmusikkorps er Marinemusikken korpset med flest oppdrag på vegne av kongehuset, regjeringen og Stortinget. Korpset samarbeider også tett med andre militære avdelinger over hele Østlandet.

Kongelige Norske Marines Musikkorps har base på Karljohansvern i Horten og ble etablert i 1820. Sammen med Forsvarets stabsmusikkorps er Marinemusikken korpset med flest oppdrag på vegne av kongehuset, regjeringen og Stortinget. Korpset samarbeider også tett med andre militære avdelinger over hele Østlandet.

Korpset er et populært og egenartet ensemble, som med sine 27 profesjonelle musikere løser oppdrag her hjemme og i utlandet – blant annet i USA, Vietnam, Russland, Frankrike, Kina og Spania. Flere ganger har korpset vært i Afghanistan og spilt for norske og utenlandske styrker. Korpset har holdt konserter med musikalske storheter innenfor så å si alle musikalske sjangre. I 2003 vant Marinemusikken spellemannprisen i vise-klassen sammen med Erik Bye.

Krigsseilerrekviem

En hyllest og anerkjennelse til Krigsseilerne. 20. juni fremfører Kongelige Norske Marines Musikkorps igjen dette fantastiske verket i Kilde teater- og konserthus

Pil til høyre
1920x1280

Konserter høsten 2024

Her får du en kort oversikt over våre kommende konserter høsten 2024. Det vil komme flere detaljer etterhvert og hver enkelt konsert vil få en egen kalenderhendelse.

Pil til høyre
KNMM moloen Vollane

Vaktparader 2024

Her kan du se når Marinemusikken, Stabsmusikken og Gardemusikken går Vaktparader

Pil til høyre
P1110837
Ansatte
Musikere og ansatte i Kongelige norske marines musikkorps
Spotify
Hør alle våre utgivelser når du ønsker